Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy: “Els deliris autoritaris mai podran vèncer el nostre estat democràtic”

Comparteix
0Shares

Primera reacció de Mariano Rajoy a la llei del referèndum presentada aquest dimarts. El president espanyol acusa el govern de Carles Puigdemont de tenir “deliris autoritaris” i de menystenir els catalans que no volen la independència, a qui Rajoy ha enviat aquest missatge:

“A tots aquests catalans i a tots els espanyols els vull dir que continuïn mantenint la seva confiança en el futur perquè els deliris autoritaris i frontistes mai podran vèncerla serenitat i l’equilibri del nostre estat democràtic.”

El cap del govern espanyol creu que el govern de Catalunya ha oblidat una gran part de catalans que són “sensats, democràtics i cada vegada més moderats”. Rajoy ha subratllat que Espanya és una gran nació “amb una gran democràcia”.

Són declaracions que el president espanyol ha fet a Madrid durant la inauguració de la jornada “Creixement empresarial i competitivitat”, organitzada per la Cambra de Comerç d’Espanya.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Roser ferrer Roser ferrer

    Aveura qui es pronuncia democratic cuan es tot el contrari
    El gobern d’españa no actúa como un país democratic

Deixa un comentari