Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Moment de l’alliberament del veí de Lloret segrestat i drogat durant 11 dies

Comparteix
0Shares

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional alliberen un veí de Lloret de Mar, un ciutadà serbocroat amb nacionalitat holandesa, segrestat durant 11 dies i detenen 5 persones.

En el vídeo del seu alliberament es pot sentir com la policia li diu: “Som la policia espanyola, d’acord? Està lliure, tranquil, tranquil.” L’home estava mig inconscient per les drogues que li havien donat.

El segrest va tenir lloc el 12 de juny quan la víctima arribava a casa. A les portes del domicili diverses persones que simulaven ser policies el van assaltar, el van drogar i se’l van endur a punta de pistola. Els segrestadors van contactar amb la família per exigir un rescat d’un milió i mig d’euros a canvi d’alliberar-lo amb vida. La dona del segrestat ho va denunciar als Mossos.

La investigació va determinar que la víctima era en algun punt entre Toledo i Madrid. Segons la policia, els segrestadors formaven part d’un grup criminal de l’Europa de l’Est, que van canviar diversos cops l’ostatge d’ubicació. El 22 de juny, els segrestadors van pactar amb la família l’entrega de l’home en un aparcament d’un hotel d’autopista entre Madrid i Toledo.

L’operatiu va permetre detenir 4 persones al municipi toledà de Casarrubios del Monte. Allà mateix van alliberar el segrestat. El cinquè detingut, que inicialment va fugir, el van localitzar a Madrid.

El jutge que porta el cas ha enviat a la presó tots els presumptes membres de la banda criminal.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari