Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA” 17 desapareguts i 31 ferits en un accident de trànsit al sud d’Alemanya

Comparteix
0Shares

17 persones han desaparegut -tot apunta que han mort- i 31 han quedat ferides en un accident de trànsit en una autopista de Baviera, al sud d’Alemanya. Un autocar amb una cinquantena persones ha xocat contra un camió i s’ha incendiat. Els equips d’emergències treballen per localitzar les víctimes. “En aquests moments no sabem on són la resta de passatgers”, ha declarat un portaveu policial, que ha afegit: “De l’autobús ja només queda el xassís”. El mateix portaveu ha afirmat que, segurament, haurem de parlar de “nombrosos morts”.

L’accident ha passat a les set del matí a l’autopista A-9, a prop de la ciutat bavaresa d’Stammbach. L’autobús, amb 46 passatgers i dos conductors, ha xocat per darrere un remolc que circulava a poca velocitat a causa del tràfic congestionat. L’autopista ha quedat tallada en les dues direccions. Al lloc dels fets s’hi han traslladat els serveis de rescat, els bombers i la policia, a més de diversos helicòpters.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari