Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Donald Trump, a cops de boxa contra la CNN

Comparteix
0Shares

La cadena de notícies, molt ofesa per un vídeo del president nord-americà, recomana a Trump deixar de banda aquest comportament juvenil i posar-se a treballar.

Donald Trump s’ha aixecat aquest diumenge amb ganes de posar combustible al seu enfrontament habitual amb la premsa. I en aquesta ocasió l’atac va directament adreçat a la cadena de notícies CNN, una de les seves bèsties negres.

Al compte personal de Twitter del president nord-americà, Trump ha penjat un antic vídeo on colpeja de forma descontrolada un altre home en un espectacle de lluita lliure de la World Wrestling Entertainment. Ara, Trump ha fet una modificació al vídeo: la cara de la seva víctima està tapada amb el logotip de la CNN.

Amb el hashtag #FraudNewsCNN, ha penjat el vídeo on apallissa la CNN:

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari