Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Quadruplicava la taxa d’alcoholèmia, sense una roda i envaint el sentit contrari durant 35 quilòmetres

Comparteix
0Shares

Un home, de 38 anys i veí de Sant Boi de Llobregat, va conduir durant 35 quilòmetres sense pneumàtic i envaint el sentit contrari. Els Mossos el van enxampar a Esparreguera i van poder comprovar que anava begut, quadruplicant la taxa d’alcoholèmia permesa. L’han denunciat penalment per dos delictes contra la seguretat viària.

Els fets van passar divendres, cap a dos quarts de set del matí. Un ciutadà va alertar que un vehicle circulava pel tercer carril de l’A-2, a l’altura de Cornellà, sense la roda del davant esquerra i amb la llanta tocant l’asfalt i traient espurnes.

El ciutadà que va alertar al 112 va intentar que el conductor denunciat aturés el vehicle fent-li indicacions. Com que no li va fer cas, el va seguir per l’autovia A-2 fins que es va desviar cap a la C-55, al municipi d’Abrera.

A la C-55 va estar a punt de xocar frontalment amb diversos vehicles quan va envair diverses vegades el sentit contrari de circulació.

Els Mossos el van poder aturar a la carretera C-55, al terme municipal d’Esparreguera, li van fer la prova alcohòlica i va donar positiu, amb una taxa d’1,1 mil·ligrams per litre d’aire espirat. Més de quatre cops el límit permès de 0,25 mg/l.

El conductor està en llibertat amb l’obligació de presentar-se als jutjats per dos delictes contra la seguretat del trànsit, un per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i l’altre per conducció temerària.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari