Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Deep Purple revoluciona el Rock Fest interpretant ‘Els Segadors’

Comparteix
0Shares

Aquest cap de setmana es celebra el Rock Fest Barcelona, un festival pels amants del rock i el heavy, que durant tres dies omple de música Santa Coloma de Gramenet. Entre els convidats, artistes de renom internacional com Alice Cooper, Rosendo, Aerosmith o Deep Purple. De fet, aquests darrers van sorprendre el públic aquest passat dissabte quan enmig del seu concert, el teclista va començar a interpretar Els Segadors.

Aquest cap de setmana es celebra el Rock Fest Barcelona, un festival pels amants del rock i el heavy, que durant tres dies omple de música Santa Coloma de Gramenet. Entre els convidats, artistes de renom internacional com Alice Cooper, Rosendo, Aerosmith o Deep Purple. De fet, aquests darrers van sorprendre el públic aquest passat dissabte quan enmig del seu concert, el teclista va començar a interpretar Els Segadors.

El concert de Deep Purple era un dels més esperats del festival, el grup britànic aterrava per presentar el seu darrer treball InFinite i també per interpretar els grans temes de la banda. No obstant, segur que els espectadors no s’esperaven escoltar els primers acords d’Els Segadors, abans que sonés la cançó Perfect Strangers. Una iniciativa que va ser rebuda amb aplaudiments per part del públic.

Aquest diumenge és el darrer dia del festival, que tancarà la seva quarta edició amb dos plats forts del rock mundial, els suecs Europe i els nord-americans Aerosmith, que en aquesta gira s’acomiaden definitivament dels escenaris després de més de 40 anys de carrera.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari