Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un fals revisor del gas roba més de 160.000 euros a avis de Barcelona

Comparteix
0Shares

L’home, que hauria estafat 17 avis, es feia passar per revisor del gas per entrar a les cases de les víctimes i guanyar-se la seva confiança.

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Getafe un home de 44 anys que es feia passar per revisor del gas i que hauria robat més de 160.000 euros en diners en efectiu i joies a una vintena d’avis.

L’arrestat triava persones d’edat avançada, de Barcelona o Madrid, i accedia als seus domicilis fent-se passar per operari de gas. Per donar confiança a les seves víctimes, portava una carpeta de la companyia del gas a la mà. Amb tracte afable, aconseguia convèncer les seves víctimes, i quan els avis estaven despistats, els sostreia diners i joies.

En total, hauria robat a cases de 16 àvies i d’un avi. Les víctimes tenien entre 65 i 92 anys. En algun cas, quan l’impostor era descobert, utilitzava la violència i propinava fortes empentes i cops als avis per poder fugir.

La investigació es va iniciar el 2012, però sembla que el detingut feia 14 anys que es guanyava la vida robant a cases d’avis que enganyava fent-se passar per treballador de la companyia de gas.

L’home ja havia estat jutjat i condemnat. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, l’home va aprofitar un permís penitenciari l’any 2013 per fugar-se i evitar complir la condemna pendent. Va tornar a reprendre la seva activitat delictiva i per no ser identificat i detingut, ja que tenia ordres de detenció pendents, utilitzava la identitat del seu cunyat.

El detingut va passar a disposició judicial el dia 25 de juny i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari