Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La CUP «rebentarà la legislatura» si les «desercions internes» boicotegen el referèndum

Comparteix
0Shares

El portaveu del secretariat nacional de la CUP, Quim Arrufat, ha parlat clar aquest dijous. En una entrevista a La Xarxa, Arrufat ha avisat que la formació anticapitalista “donarà per acabada la legislatura” i intentarà “rebentar-la” si hi ha “desercions internes” al Govern que boicotegen el referèndum. El dirigent de la CUP ha advertit que si hi ha “alguns consellers” de l’executiu de Carles Puigdemont que “no estan alineats amb la magnitud de l’1-O”, actuaran en conseqüència. Arrufat ha demanat al president de la Generalitat i el seu executiu que siguin “conscients” que ara és el moment “d’anar fins al final”.

Malgrat les dificultats amb el vot exterior i la compra d’urnes, la CUP confia que l’1 d’octubre hi haurà referèndum. Arrufat ha sol·licitat determinació al Govern. “De paraula i davant de la gent que aplaudeix, la gent és molt valenta, és capaç de dir el que sigui i, fins i tot, és capaç d’enganyar la gent. Però quan només falten uns mesos per al referèndum, hem de saber amb qui comptem i amb qui no”, ha expressat Arrufat en relació a presumptes desercions. “Potser tenim aquesta sospita i està tot perfectament muntat. Però nosaltres hem fet aquest advertiment fa uns mesos”, ha apuntat en l’entrevista.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari