Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO”OPERATIU DE RECERCA Un mort i dos ferits en un tiroteig a Vilanova i la Geltrú

Comparteix
0Shares

Un home ha matat a un altre amb una arma de foc a la Rambla Principal del municipi barceloní de Vilanova i la Geltrú i ha ferit a una dona de gravetat. Els fets han tingut lloc davant del bar Sindicat del Vi, on l'atacant ha disparat a les dues persones. L'agressor ha fugit després de l'atac i els Mossos d'Esquadra han desplegat un operatiu de recerca amb mitjans aeris i terrestres.

Un comandament de la comissaria de Sitges que es disposava a participar en el dispositiu ha resultat ferit en disparar la seva arma contra el seu engonal mentre la manipulava. L'agent està estable i ha estat traslladat a l'hospital de Bellvitge.
Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari