Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un incendi amenaça el parc natural de la serra Calderona, al País Valencià

Comparteix
0Shares

Un incendi declarat aquest dimecres al vespre amenaça el parc natural de la serra Calderona, al País Valencià, entre les províncies de Castelló i València. El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha assenyalat que el foc ha començat al terme municipal de Gàtova, al Camp de Túria.

Hi treballen una desena de mitjans aeris, dues dotacions dels Bombers del Consorci de Castelló, sis unitats dels forestals de la Generalitat Valenciana i cinc mitjans terrestres dels Bombers del Consorci de València, així com voluntaris forestals. El foc ha obligat a tallar la carretera CV-25, que uneix Gàtova amb Altura, a l’Alt Palància.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari