Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“REFERÈNDUM” Un empresari s’ofereix per comprar les urnes del referèndum

Comparteix
0Shares

Jordi Roset, soci de Petrolis Independents, s’ofereix a gestionar la compra de les urnes pel referèndum de l’1 d’octubre. L’empresari terrassenc ha publicat a Twitter un pressupost que va demanar a un grup xinès. Les urnes estan homologades i són les que s’utilitzen a les eleccions australianes, comenta, per la qual cosa es podrien utilitzar a Catalunya sense problemes perquè compleixen tots els requisits.

 

Jordi Roset està disposat a comprar-les i després a vendre-les a la Generalitat per a què es pugui votar. Des de la Xina, explica, li van respondre de seguida, i li van confirmar que les podien fabricar en vint dies, amb un termini d’entrega d’un mes si es traslladen en vaixell. L’empresari va començar a moure’s quan el fiscal general de l’Estat va presentar una querella per la compra de les urnes. El preu és de 70.500 dòlars, als que cal afegir-ne uns 4.000 més de material complementari. Tanmateix, pensa que segurament no farà falta la seva contribució al procés, atès que creu que el Govern té un pla B i que el problema se solucionarà.

 

Jordi Roset pertany al col·lectiu Moltes Mercès. En un remolc i tapada amb unes teles, i flanquejada per una estelada que sortia de la finestra del cotxe que la remolcava, va portar fa unes setmanes a Madrid l’urna gegant que es va instal·lar a les portes del TSJC el 6 de febrer per donar suport a Mas, Ortega i Rigau.

 

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari