Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Sancionada i suspesa una residència d’avis per un brot de sarna

Comparteix
0Shares

L’aparició d’un brot de sarna aquest dilluns a la residència per a gent gran El Molí – Via Favència de Barcelona ha estat el motiu perquè la Generalitat obri un expedient sancionador i suspengui la concessió a l’empresa que la gestiona, Ingesan-Asproseat.

Es tracta d’una de les cinc residències gestionades per Ingesan-Asproseat per les quals familiars i treballadors havien fet arribar 15.000 firmes al govern per denunciar-ne l’atenció deficient que reben els avis que hi viuen.

A més del brot de sarna detectat, la residència acumulava irregularitats amb la gestió de la medicació, els àpats i la higiene. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha iniciat els tràmits perquè la segona empresa més ben valorada en la licitació es faci càrrec de la gestió.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari