Press "Enter" to skip to content

Rivera del Govern: “No tenen gent, ni cens, ni urnes, ni paperetes”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1Shares

ACN Madrid .- El líder de Cs, Albert Rivera, ha assegurat aquest dimecres en una entrevista a la Cadena Ser que el resultat del concurs per a la compra d’urnes –que la Generalitat ha acabat declarant desert- és un fet “significatiu” que demostra el “fracàs” del govern de Puigdemont a l’hora d’intentar fer realitat el referèndum. “No tenen ni tan sols gent per posar en marxa el referèndum, no tenen cens, no tenen urnes, no tenen paperetes i sobretot no tenen a la llei del seu costat”, ha dit. Segons Rivera, el resultat del concurs posa de manifest també que “no tothom està disposat a saltar-se la llei com el senyor Puigdemont i segurament hi ha moltes empreses que quan veuen un concurs que està recorregut pel Tribunal Constitucional i que està fora de la llei respecta les regles del joc”.
Per aquest motiu ha demanat “una reflexió” al govern de la Generalitat i als partits independentistes “perquè aquest procés només porta al xoc de trens i a la fi d’un projecte que divideix la societat catalana”. “Tan de bo puguem tenir algun dia un interlocutor a Catalunya que parli de finançament autonòmic, de competències, que vingui al Senat a la Conferència de Presidents, que és la seva feina”, ha dit.

Comentaris
Comparteix
1Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1Shares