Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Quatre noies empaten en la nota més alta de la selectivitat amb un 9,80

Comparteix
0Shares

Quàdruple empat en la nota més alta de les proves de la selectivitat d’aquest any. Quatre estudiants de Barcelona, Girona i Manresa han obtingut un 9,8 i empatant així a la primera posició en la prova d’accés a la universitat.

Es tracta. en concret, d’Ivet Boada, de l’Institut Santiago Sobrequés Vidal, de Girona; Maria Torres Pérez, del Pius Font i Quer, de Manresa; Mònica Torrecilla, del Col·legi de Santa Teresa, i Anna Sallés, de l’Escola Aula, totes dues de Barcelona.

A les comarques de Tarragona, la nota més alta ha estat un 9,75 i l’ha obtingut Arnau Dolç, de l’Institut Antoni Martí i Franqués, dels Pallaresos.

Pel que fa a les comarques de Lleida, triple empat en la millor nota, un 9,50, per a Oriol Ruiz i Pol Morell, de l’Institut Samuel Gili i Gaya, de Lleida, i Laia Angrill, de l’Institut Arrels II, d’Oliana.

Ara toca fer la preinscripició i les notes de tall per accedir a la universitat es faran públiques a mitjans juliol.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari