Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Detingut un menor de 17 anys, acusat de violar tres nens de 10

Comparteix
0Shares

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 17 anys acusat d’haver agredit sexualment a tres nens de 10 anys a La Pobla de Mafumet (Tarragona), segons informa el Diari de Tarragona. El jutge ha imposat al sospitós com a mesura cauterlar una ordre d’allunyament i seguir un tractament terapèutic. Els fets haurien tingut lloc fa més d’una setmana, encara que no es van conèixer fins la nit de diumenge passat, quan les víctimes ho van explicar als pares. El sospitós s’hauria aprofitat de la confiança que li tenien els nens, segons el rotatiu tarragoní.

 

 

El mitjà explica que els abusos s’haurien comès amb força i amenaces perquè les víctimes s’hi oposaven. En conèixer els fets, els pares van viure moments de tensió i atacs d’angoixa, i en una zona de El Morell hi van haver d’acudir ambulàncies del SEM i els Mossos d’Esquadra.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari