Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

SEGONS SÁENZ DE SANTAMARIA “El Vaticà diu que el futur de Catalunya l’han de decidir tots els espanyols”

Comparteix
0Shares

Ho ha explicat Soraya Sáenz de Santamaría que s’ha reunit avui a Roma amb el cardenal secretari d’Estat del Vaticà, Pietro Parolin. La vicepresidenta espanyola diu que el procés sobiranista ha centrat bona part de la conversa i afirma que els funcionaris tenen dret a viure tranquils, sense que els obliguin a tirar pel dret i a saltar-se la llei.

El Cardenal ho ha estructurat al voltant d’una qüestió fonamental. Ha dit que Espanya és una decisió dels espanyols i del conjunts dels espanyols i de la democràcia dels espanyols. Aquest és un tema en que tots els espanyols han de decidir. Aquest és un bon punt de partida en el nostre marc constitucional.

Sáenz de Santamaría ha anat a Roma per assistir al nomenament com a cardenal de l’arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, on ha coincidit amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la consellera Meritxell Borràs. La cerimònia s’ha fet a la basílica de Sant Pere del Vaticà. Omella és el vuitè cardenal de Barcelona que passa a formar part del Col·legi Cardenalici de l’Església Catòlica.

Demana al Govern que no posi els empresaris catalans en compromisos

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria, creu que el fracàs del concurs per comprar urnes demostra que els empresaris no volen problemes. I demana al govern que no els posi en compromisos.

Que no arrosseguin ni als funcionaris ni als treballadors ni als empresaris ni al conjunt dels catalans darrere d’ells. Perquè aquesta gent té el seu dret de fer la seva feina, a viure amb tranquilitat

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari