Press "Enter" to skip to content

Santamaría: “Prou problemes dona la vida perquè te n’afegeixi la Generalitat”

Puntuació dels lectors

La vicepresidenta espanyola alerta la Generalitat que “si es vol estimbar, no arrossegui els funcionaris, ni els treballadors i empresaris i el conjunt dels catalans”.

Soraya Sáenz de Santamaría ha demanat a la Generalitat que deixi el camí del referèndum unilateral i ha advertit que les conseqüències van més enllà del govern:

“Si els independentistes es volen estimbar, és la seva responsabilitat, però que no arrosseguin ni els funcionaris, ni els treballadors, ni els empresaris, ni el conjunt dels catalans darrere d’ells. Perquè aquesta gent té dret a fer la seva feina, viure amb tranquil·litat.”

 

Des de l’ambaixada espanyola a Roma, la vicepresidenta del govern espanyol s’ha referit als “problemes” que comporta l’actitud de la Generalitat, que, segons ella, està “tensionant” la societat catalana.

 

“Prou problemes dona la vida perquè a sobre te n’afegeixi la Generalitat”

 

La numero 2 de l’executiu de Rajoy ha afirmat, després de reunir-se amb el secretari d’Estat vaticà, Pietro Parolin, que aquest defensa que tots els espanyols han de poder decidir sobre la qüestió Catalunya. “Espanya és una decisió dels espanyols i del conjunt dels espanyols” és el que ha dit, segons la vicepresidenta, l’alt càrrec vaticà.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser