Press "Enter" to skip to content

La reina Letícia es compra unes arracades de 1.985 euros

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

La reina Letícia sol utilitzar diverses vegades les peces de vestir que porta en els actes oficials. No obstant això, últimament sembla estar renovant l’armari i estrenant més roba de l’habitual. En la seva última aparició pública, en el lliurament dels premis Discapnet organitzats per la fundació ONZE, Letícia va cridar l’atenció per les seves arracades. Segons explica ‘Informalia’, es tracta d’unes arracades inspirades en les dagues dels guerrers àrabs d’or blanc i diamants de la marca Gold&Roses, valorades en 1.985 euros.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
0Shares