Press "Enter" to skip to content

Felip VI: «Fora de la llei només hi ha imposició i inseguretat»

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
3Shares

El rei Felip VI ha reivindicat aquest dimecres el “respecte a les normes” durant l’acte institucional dels 40 anys de les primeres eleccions democràtiques, en un discurs on ha advertit els principis democràtics només cobren vigència “dins de la llei” perquè “fora de la llei només hi ha arbitrarietat, imposició, inseguretat i, en últim extrem, la negació mateixa de la llibertat”. El monarca no ha fet cap al·lusió directa a Catalunya però ha farcit el seu discurs de referències al procés independentista. Segons Felip VI, “cap camí que s’emprengui en la nostra democràcia pot –ni ha de- conduir a la ruptura de la convivència, al desconeixement dels drets democràtics de tots els espanyols o a la negació dels valors essencials de l’Europa a la que pertany”, i “menys encara un camí que divideixi els espanyols o que trenqui l’esperit fraternal que ens uneix”.

Després de mesos en que ha obviat la qüestió catalana, Felip VI ha introduït aquest missatge en el discurs de l’acte institucional on han assistit els pares de la Constitució i els membres de les primeres Corts, així com els expresidents del govern espanyol Felipe Gozález i José María Aznar.

Comentaris
Comparteix
3Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
3Shares