Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Localitzada sana i estàlvia la menor de 15 anys que havia desaparegut a Barcelona

Comparteix
0Shares

Chiara Oriolo, una menor de 15 anys de Barcelona que havia desaparegut el passat 17 de juny, ha aparegut aquest dilluns sana i estàlvia, segons han explicat els Mossos d’Esquadra. En una piulada que la policia catalana ha publicat passada la mitjanit, el cos ha anunciat que la jove ja es troba amb la seva família des d’aquest dilluns, 26 de juny, a la nit. S’acaba així amb gairebé deu dies de patiment després de la seva desaparició, que va mobilitzar famílies, amics, entorn i recursos policials per trobar-la. També es va difondre un missatge de la mare que alertava de la possibilitat que es trobés a la zona del Camp de Tarragona. Finalment, doncs, la desaparició de Chiara acaba amb un final feliç.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari