Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Has enviat mai un whatsapp per error? Tindràs cinc minuts de marge per eliminar un text enviat

Comparteix
0Shares

Has enviat mai un whatsapp per error? Tens el dit fàcil i t’has penedit d’haver enviat un missatge? A gairebé la majoria d’usuaris els ha passat. Doncs bé, la tan esperada funció d’esborrar missatges enviats de WhatsApp serà una realitat. L’anunci ha aparegut publicat a la pàgina web de suport de l’aplicació de missatgeria.

Els usuaris tindran cinc minuts de marge per eliminar un text enviat, ja sigui a un grup o un xat individual. I s’haurà de ser ràpid: si el receptor del missatge ja l’ha llegit, no s’hi podrà fer res.

El missatge desapareixerà tant del nostre terminal com del del destinatari, però un cop passats els cinc minuts serà impossible eliminar-lo. Feia temps que l’aplicació estava provant aquesta funció i s’havia especulat amb finestres de temps de 2 o 29 minuts.

L’esborrat deixarà rastre

En el lloc del missatge eliminat, el destinatari hi podrà veure el text “Aquest missatge ha estat anul·lat”.

♦ WhatsApp se suma a la moda dels continguts efímers

La nova funció tindrà més limitacions: només funcionarà si els dos usuaris tenen instal·lada la nova actualització de l’aplicació. A més, la companyia no notificarà si l’esborrat ha funcionat correctament.

La funció “Anul·lar missatges” s’espera que estigui disponible gradualment entre els usuaris d’Android, iPhone i Windows Phone amb una nova actualització. De moment ja està disponible per als usuaris de whatsapp Beta d’Android.

 

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari