Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

VIDEO “Puta Barça i Puta Catalunya” i llançament d’objectes al Miniestadi

Comparteix
0Shares

Els insults entre una afecció i una altra han acabat amb una picabaralla. Un final desagradable.

Els afeccionats del Racing de Santander no han paït l’ascens del Barça B a la Segona Divisió A. Tampoc alguns barcelonistes han estat a l’altura. De fet, durant el joc i amb el resultat pràcticament sentenciat, un grup d’afeccionats visitants s’ha dedicat a insultar la resta dels presents entonant un crit força desagradable: “Puta Barça i Puta Catalunya”. Això ha desencadenat un creuament d’insults entre ambdues afeccions, que s’han acabat llançant objectes un cop acabat el partit reptant-se per una trobada fora del Miniestadi. Un final lamentable.

Evidentment, els socis i afeccionats del Barça han respost als cants dels càntabres amb xiulets. Els visitants no s’han mostrat massa respectuosos, tampoc, amb els futbolistes blaugrana. Amb Sergi Palencia al terra, els presents a la segona graderia del Gol Nord han demanat a un jugador del seu equip que el trepitgés: “písalo, písalo.”

 

I per acabar-ho d’adobar, també hi ha hagut crits racistes a Marlon Santos. El central del Barça B ha hagut de ser atès per una trompada amb un rival i, mentre abandonava el terreny de joc, alguns -pocs- dels desplaçats a Barcelona li han dedicat el crit del mono. Molt poc respecte avui al Miniestadi.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari