Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Una jutge de Madrid ha ordenat l’exhumació del cadàver de Salvador Dalí

Comparteix
0Shares

Una jutge de Madrid ha ordenat l’exhumació del cadàver de Salvador Dalí i l’obtenció de mostres d’ADN després d’una demanda de paternitat per part d’una gironina, Pilar Abel, que va presentar una demanda per ser reconeguda com a filla de l’artista. La dona al·lega que és fruit d’una relació de la seva mare amb el pintor empordanès, a qui va conèixer a Cadaqués quan treballava per a una família que passava temporades en aquesta població, i que la seva mare l’hi havia explicat en diverses ocasions.

La comprovació de la paternitat es faria, segons l’advocat d’Abel, mitjançant anàlisis genètiques. La jutge justifica la mesura perquè no hi ha restes per portar a terme les proves d’ADN:

“És necessària la prova biològica d’investigació de la paternitat de Maria Pilar Abel Martínez respecte del Sr. Salvador Dalí Domenech en no existir restes biològiques ni objectes personals sobre els quals practicar la prova per l’Institut Nacional de Toxicologia”.

La magistrada ordena, en aquest sentit, que es lliuri un exhort al Jutjat de Figueres perquè, pel metge forense adscrit procedeixi a l’extracció de mostres del pintor i ho enviï a l’Institut de Toxicologia, al qual li correspon la investigació.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari