Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy assegura que li agradaria que el recordessin com “un home honest”

Comparteix
0Shares
El president del Govern i del PP, Mariano Rajoy, assegura que li agradaria que li recordessin com "un home honest" que va saber "treure el millor d'Espanya i dels espanyols".
En un moment en que el seu partit està sent investigat en diverses causes sobre presumpta corrupció, diu que han après del que "han fet malament" i subratlla que "ara no hi ha impunitat". "Jo crec que tots hem après del que hem fet malament, en els temps de bonança i en els temps de crisi i espero que recordem aquests anys com una part gens reconfortant de la nostra història. Ara no hi ha impunitat", afirma Rajoy en una entrevista amb la revista 'Valors' que edita KPMG ...

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari