Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Bárcenas (Ex PP) a la comissió del Congrés: “Mai m’he apropiat de res”

Comparteix
0Shares

L’extresorer del PP Luís Bárcenas ha negat haver-se apropiat mai de fons del partit. “De fons del partit no m’he apropiat absolutament de res”, ha afirmat. Malgrat que havia anunciat que no respondria les preguntes dels grups, l’extresorer ha pres la paraula en diverses ocasions, especialment per fer puntualitzacions a les afirmacions dels portaveus dels diferents partits. Bárcenas ha criticat que s’hagi convocat la comissió d’investigació sobre el finançament il·legal del PP al Congrés quan està immers en dos processos judicials. L’extresorer també ha respost al PSOE, quan la portaveu a la comissió, Isabel Rodríguez, ha afirmat que els jutges consideren el PP com una “organització criminal”. Bárcenas ha negat aquest extrem i ha dit que és una acusació només dels socialistes.

A l’entrada de la comissió, alguns partits han fet valoracions. Per part del PP, el secretari d’Organització, Fernando Martínez Maíllo, ha assegurat que la voluntat de l’oposició és perjudicar el partit popular per a les properes eleccions i ha criticat com s’ha planificat la comissió. “No estem d’acord que no hi hagi límits de cap tipus, ni normes, el que es vol és la llei de la selva per perjudicar el PP”, ha criticat. Martínez Maíllo ha assegurat que el PP “col·laborarà” però que no formularà preguntes perquè considera que la comissió té “elements d’il·legalitat”.
Per la seva banda, el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, ha criticat l’actitud de Bárcenas. “El que ve és riure’s de tot el Parlament”, ha manifestat Tardà, que creu que la comissió “servirà de poc”. Tampoc es mostrava esperançat el diputat de C’s Toni Cantó, que ha assegurat que la voluntat del PP és la “d’embarrar el terreny de joc”. Ja amb la comissió en marxa, la primera en intervenir i fer preguntes a Bárcenas ha estat la portaveu del grup a la comissió, Isabel Rodríguez. La diputada ha assegurat que el tots els tresorers coneixien la caixa B del PP i ha acusat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, de “cobrar personalment en negre i destruir les proves”. “S’imaginen un president del govern amb una destructora de paper sota la taula?”, s’ha preguntat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari