Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Sis banyistes ferits per vidres al fons del llac del Parc de la Creueta del Coll

Comparteix
0Shares

Els serveis de manteniment del parc de la Creueta del Coll han netejat la bassa de poca profunditat on dissabte alguns usuaris van resultar ferits. Les instal·lacions tornen a obrir aquest diumenge amb tota normalitat, un cop s’han retirat els vidres que hi havia al fons del llac.

Dissabte era el primer dia que la gent es podia banyar al llac del parc de la Creueta del Coll de Barcelona, de fet, una bassa amb poca profunditat. I per això més de 300 persones hi han anat amb aquesta intenció, però al migdia els han fet marxar perquè al fons del llac hi han trobat vidres.

Els vidres els van descobrir els banyistes, sis dels quals van acabar amb talls als peus. Dos dels ferits han patit talls molt lleus i no els ha calgut assistència mèdica, però els altres quatre han hagut de ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques, el SEM. Tres eren menors.

L’Ajuntament ha qualificat la troballa d'”acte vandàlic“, i ha decidit tancar l’accés al llac durant unes hores per netejar el fons del llac, de manera que aquest diumenge ja es pugui tornar a obrir.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari