Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA” Una desena de ULTRES (España 2000) irrompen a la presa de possessió del nou alcalde de Xirivella

Comparteix
0Shares

Polèmica en la presa de possessió del nou alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, al País Valencià quan un grup d’extrema dreta ha irromput amb crits de “catalanistes, terroristes”, segons ha avançat el rotatiu Levante.

En total, una desena de persones vinculades al grup España 2000 han interromput l’acte que es celebrava a la Sala de Plens i han cridat consignes a favor de la unitat d’Espanya. Entre les proclames, “catalanistes, terroristes”, “no volem un alcalde independentista” i “España una y no cincuenta y una”. Els ultres també vestien samarretes on es llegia ben clar el missatge: “Orgullós de ser espanyol”.

La Policia Municipal ha hagut d’intervenir per desallotjar el grup i permetre, així, que l’acte pogués continuar amb normalitat.

Ricard Barberà, de Compromís, ha agafat el relleu a l’alcaldia de Xirivella, en substitució de Michel Montaner, del PSV, com a resultat del pacte de govern entre les dues formacions i Sí Es Pot.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari