Press "Enter" to skip to content

“ARA” Cospedal: “Ningú no treurà la sobirania al conjunt dels espanyols”

Puntuació dels lectors

La ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha advertit que “ningú treurà la sobirania al conjunt dels espanyols”, en referència a la convocatòria del Govern català del referèndum d’independència per al proper 1 d’octubre. I ha afegit que “el dret a decidir és de tots. No es pot dir que la democràcia està per sobre de la llei, perquè sense llei no hi ha democràcia. Això és mentida. La llei és el que ens permet ser lliures. Si algú vol deixar de complir-la, que ho sotmeti al vot de tots, perquè la sobirania és de tots i ningú no ens la treurà”, ha manifestat Cospedal durant la seva intervenció en un acte de suport a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

 

 

Per aquesta raó, Cospedal ha incidit en la necessitat que la resta de partits “tinguin molt clars alguns conceptes” com que Espanya té una Constitució “que protegeix l’unitat i la pluralitat, que les lleis són per tots i tots tenen l’obligació de complir-les, que la sobirania nacional i el dret a decidir és de tots i que amb això ni es negocia ni es tracta, ni es trosseja”. En aquest sentit, ha criticat a aquells qui “canvien d’opinió com canvia el vent”, en una referència al PSOE, que ha adoptat recentment la defensa d’una Espanya plurinacional i ha modificat la seva posició respecte de l’Acord de Lliure Comerç amb el Canadà. “Nosaltres no canviem d’opinió com canvia el vent i això ho sap tot el món, des de Madrid fins al Canadà. No diem avui que volem un model com el de Bolívia i demà defensem la Constitució”, ha subratllat.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 1
    Share

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser