Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El Govern recomana a Puigdemont que torni a enviar la carta a Pastor que es va perdre

Comparteix
0Shares

El misteri de la carta desapareguga ha arribat fins la  Moncloa. Carles Puigdemont afirma que va enviar una missiva, per mail i per correu ordinari, a la presidenta del Congrés, Ana Pastor, sol·licitant poder intervenir a l’hemicicle per explicar el referèndum que planeja celebrar el pròxim 1 d’octubre.

El president de la Generalitat va posar la missiva a la bústia dilluns passat, però la carta no ha arribat ni per correu ni per mail. El misteri ha provocat tota mena de bromes  als passadissos de la Cambra baixa i, ara, també és motiu de comentari en la mateixa Moncloa.

“No sembla que tinguin molt interès”
El ministre portaveu, Íñigo Méndez de Vigo, s’ha permès ironitzar  aquest matí durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres: “No sembla que a la Generalitat tinguin molt interès, perquè si ho tinguessin, haurien cridat per preguntar on hi ha la carta “.

“Si no arriba, si us plau feu-una altra vegada i diguin després per veure si s’ha rebut, perquè en el món en què vivim ningú entén que no arribi un mail”, ha afegit el ministre, que ha convidat a Puigdemot al fet que “deixi de fer anuncis i més anuncis “i acudeixi al Congrés a explicar-se.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari