Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA” Homicidi :Troben el cos d’un home dins d’un cotxe al barri d’Hostafrancs de Barcelona

Comparteix
0Shares

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa d’un cos a l’interior d’un vehicle aparcat al carrer Béjar de Barcelona, al barri d’Hostafrancs, després de rebre un avís cap a les 12 del migdia.

L’avís l’ha donat el propietari d’un bar, que ha avisat que sortia una forta pudor i regalimava sang d’un cotxe aparcat davant del seu establiment. Alfons Llaveria, propietari del bar, ho ha explicat a TV3:

“Com que els veïns sempre deixen escombraries i he vist un líquid vermell he pensat que era sang de peix, perquè feia tanta pudor… Hi he tirat 5 galledes d’aigua amb lleixiu, però l’olor persistia. He trucat a l’ajuntament perquè ho netegessin. Quan ho han començat a fer, han vist que gotejava sang del maleter. Des del dia 19 segur que estava aquí el cotxe”.

Els veïns feia 5 dies que veien el vehicle aparcat al mateix lloc. Es tracta d’un cotxe força nou, un Wolkswagen de color gris, que tenia una multa des del dia 19 de juny.

Els Mossos ja han confirmat que es tracta d’un homicidi i ara la científica analitza el cadàver per determinar la seva identitat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari