Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO”Homes a la feina amb faldilla perquè no els deixen anar-hi amb pantalons curts

Comparteix
0Shares

Amb les temperatures pels núvols, un grup d’homes ha decidit protestar perquè no els deixen anar a la feina amb pantalons curts. La protesta ha tingut lloc en paral·lel a Nantes, França, i a Buckinghamshire, a Anglaterra.

En el cas francès, la protesta l’han protagonitzat els conductors d’autobús i tramvia de Nantes, els conductors de l’CFDT Sémitan.

En declaracions recollides per “La Parisienne” es queixen d’un greuge discriminatori: “La faldilla és part de la vestimenta de les nostres companyes dones i nosaltres no tenim equivalent. Des del 2013 estem reivindicant que els homes puguin portar bermuda o pantaló curt quan s’arribi a una temperatura concreta, però sembla que la Sémitan (l’empresa) vol guardar una imatge de marca…”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari