Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Rufián diu MISERABLE al ministre Zoido per haver vetat les noves places de mossos

Comparteix
0Shares

El portaveu d’ERC al congrés espanyol, Gabriel Rufián, ha demanat avui la dimissió del ministre d’Interior, Juan Ignacio Zoido, per haver vetat la convocatòria de cinc-centes noves places de mossos d’esquadra i per no haver convocat la Junta de Seguretat. Rufián l’ha qualificat de ‘miserable i irresponsable’, i li ha demanat si aquest vet del govern espanyol tenia motius ideològics o polítics. La presidenta del congrés, Ana Pastor, ha demanat a Rufián si volia retirar la paraula ‘miserable’, però ell s’hi ha negat.

Ahir el govern va decidir de convocar la Junta de Seguretat sense esperar més el govern espanyol. La reunió serà el 3 de juliol. Zoido ha respost a Rufián que no hi podria anar perquè aquell dia té una reunió amb ministres d’Interior de tres països que limiten territorialment amb l’estat espanyol, però l’ha instat a assolir un acord amb un ordre del dia per a una altra data. Segons Zoido, malgrat que la Junta de Seguretat no es reuneix des del 2009, ara negocia amb el conseller Jordi Jané per arribar a un acord en l’ordre del dia i fixar una data per a una reunió.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari