Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“REFERÈNDUM”El TSJC ha admès a tràmit la querella contra Meritxell Borràs

Comparteix
0Shares

El TSJC admet a tràmit la querella contra la consellera Borràs per la compra de les urnes

La fiscalia la va presentar pels suposats delictes de desobediència, prevaricació continuada i malversació de cabdals públics en relació a l’acord marc per homologar empreses signat per l’aleshores secretari general de Governació, Francesc Esteve.

El TSJC ha admès a tràmit la querella contra la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i contra l’aleshores secretari general, Francesc Esteve, per la compra de les urnes. Concretament, la fiscalia va presentar la querella pels suposats delictes de desobediència, prevaricació continuada i malversació de fons públics en relació a l’acord marc per homologar empreses, i posteriorment la va ampliar amb l’anunci -que no convocatòria oficial- de la data i la pregunta del referèndum per l’1-O.
Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Frans Castell Frans Castell

    Qui vol portar davant del jutge una persona que encarrega urnes?…Quin país democratic faria tal cosa? La dictadura i l’absolutisme continuen a l’anima dels governants espanyols, es veu que ser el pais amb el polítics i estament judicial, mes corruptes d’ Europa, tindre un exercit al servei del que vigilen la democracia..i altras moltes desgracies, no sòn prou .Necessiten caure cada dia un grao mes avall..ara semble que estan fent progres amb l’aasignagura “conspiracions per fabricar probas falses,i terrorisme d’estat” enviant efectius del seu exercit ocupant, valentissims davant de civils desarmats ells, per mes vergonya seva, exercit de trista memoria a Catalunya, per recordans que continuen tenim la raò de la força, Som i serem! A pesar dels opressórs repressórs, visca Catalunya sobirana!

Deixa un comentari