Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mor una nena de sis anys perquè la seva professora va …

Comparteix
0Shares

El tràgic succés va succeir a Huadian, a Xina, quan Gou Jintog, la professora, va considerar que com la nena parlava massa seria bona idea tapar-li la boca. El resultat es va traduir en una asfíxia causada per la cinta, la cola i l’extenuació dels exercicis aeròbics que estava realitzant i que, en gran part, van ser motiu d’alterar el seu ritme cardíac, la velocitat en què expirava i inspirava i, finalment, el fracàs en la reposició d’oxigen. Segons explicava un dels testimonis, durant la classe d’educació física, la víctima va començar a realitzar, amb motiu d’haver-li tapat la boca, molts gestos ‘anormals’.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari