Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA” Un avió dels bombers s’estavella al centre de Portugal

Comparteix
0Shares

Un avió Canadair que realitzava tasques d’extinció dels incendis que afecten la zona centre de Portugal s’ha estavellat aquesta tarda de dimarts, 20 de juny. Segons les primeres informacions, l’incident ha tingut lloc al terme municipal de Pedrógão Grande, i es tracta d’un aparell portuguès, i no espanyol, com es va dir en un primer moment. Per ara, no se sap si hi ha víctimes. El país porta diversos dies combatent uns forts incendis, que ja han acabat amb la vida de, com a mínim, 64 persones. Les taques són molt complicades, a causa de les altes temperatures, i també perquè es tracta d’una zona de difícil accés.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari