Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Les imatges esfereïdores de l’incendi de Portugal captades per un dron

Comparteix
0Shares

L’incendi que afecta el centre de Portugal i que de moment, encara està sense control, almenys ja ha causat la mort de 61 persones i han resultat ferides 60 persones, entre les quals alguns bombers. A causa del vent, el foc es va estendre al llarg de la regió muntanyenca de Pedrógão Grande, que es troba a uns 200 quilòmetres de la capital, Lisboa. La majoria de les víctimes s’han trobat envoltades per les flames quan eren dins els vehicles i van ser víctimes d’aquesta trampa fatal.

Un dron ha aconseguit captar unes imatges dantesques d’aquesta zona afectada on s’hi poden veure cotxes calcinats en plena carretera. De fet, fins a trenta persones van ser trobades sense vida en els seus vehicles després de ser rodejats per les flames.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari