Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” LA PATUM Salt Guita Grossa FULL HD 360º Berga 2017

Comparteix
0Shares

Les imatges en FULL HD 360º mostren l’impressionant ambient que es viu en aquesta festivitat de Berga

La Patum de Berga és una de les festivitats més conegudes del territori català, i també una de les més impressionants. El 2014, per tal d’apropar aquesta festa d’una forma immersiva a tots aquells que no hi poden assistir, Gerard Esteban, obria un compte a Youtube on va donar a conèixer la Patum d’una forma especial: a través de vídeos en 360 graus. Des de llavors, aquesta iniciativa ha anat creixent, i aquest any tenim l’oportunitat de veure espectaculars imatges de les celebracions que aquests dies es poden gaudir a Berga. Les imatges mostren el segon salt de Guita Grossa des de dalt de la Guita, cosa que ofereix una increïble perspectiva de l’ambient viscut durant la tarda d’aquest dijous a la capital del Berguedà.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari