Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Una vintena de morts en un atac jihadista amb ostatges a Somàlia

Comparteix
0Shares

Els terroristes mantenen retinguts diversos ostatges en un restaurant pròxim on han fet esclatar un cotxe amb explosius.

Un atac suïcida a Mogadiscio, la capital de Somàlia, ha causat almenys 19 morts i una quinzena de ferits. Militants jihadistes armats, fent-se passar per militars, han entrat en una pizzeria i hi han pres diversos ostatges. Poc abans, un atacant suïcida havia fet estavellar un cotxe amb explosius al costat del restaurant. La majoria de les víctimes eren joves que estaven entrant al local quan el cotxe ha explotat. Dos atacants han estat abatuts i s’han rescatat alguns ostatges.

El restaurant està situat en una zona molt cèntrica i en el moment de l’atac hi havia molta gent menjant, després de la ruptura del dejuni del ramadà. Segons fonts policials, continua l’operació per salvar més ostatges i no es descarta que la xifra de morts i ferits augmenti.

Als últims mesos, desenes de civils han mort en atacs perpetrats contra hotels i restaurants de la capital somali, que s’han convertit en objectiu constant del grup terrorista Al-Shabaab.

 

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari