Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mor ofegat un nen de deu anys quan es banyava en un estany a Girona

Comparteix
0Shares

Un nen d’uns deu anys ha mort ofegat aquest dimecres quan es banyava en un estany de les hortes de Santa Eugènia, a Girona. El nen, veí de Girona, ha anat a banyar-se amb dos amics que fan quart de primària i que viuen a Salt.

Els amics de la víctima han explicat que el nen ha entrat a l’aigua i no n’ha sortit i que aleshores han donat l’avís, cap a les vuit del vespre.

Mossos d’Esquadra, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Bombers i Policia Local s’han adreçat al lloc dels fets. Al cap d’una estona de recerca els Bombers han trobat la víctima. Un cop fora de l’aigua se li han fet maniobres de reanimació que no han reeixit.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari