Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Rajoy suma dues novas pífias a la llarga llista quan respon ….

Comparteix
0Shares

Potser Mariano Rajoy no passarà a la història com “el president de la corrupció”, com li ha dit aquest dimarts Pablo Iglesias durant la seva intervenció al Congrés en el debat sobre la moció de censura, però segur que hi passarà com el president de les pífies verbals, embarbussaments i ficades de pota.

La frase de “Cuanto peor mejor para todos y cuanto peor para todos mejor, mejor para mí el suyo beneficio político“, ha deixat perplex el mateix Iglesias, que ha fet un gest per evidenciar que no s’entenia què havia dit Rajoy, com es veu al final del vídeo que teniu sobre aquestes línies.

Però no ha sigut l’última que ha fet durant la seva intervenció al Congrés per defensar-se de la moció de censura. Al cap d’una estona els ha preguntat el de Podem:  “¿Ustedes piensan antes de hablar o hablan tras pensar?”

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari