Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La guerra d’un restaurador de Terrassa contra TripAdvisor

Comparteix
0Shares

Artur Martínez, xef d’El Capritx, convida els internautes a publicar crítiques falses i humorístiques sobre el seu restaurant per forçar que el treguin de la plataforma.

El cas d’un cuiner egarenc que lluita amb humor per fer desaparèixer el seu restaurant de la plataforma TripAdvisor s’ha fet viral. Artur Martínez, xef i propietari d’ El Capritx de Terrassa, ha decidit convidar els internautes a fer crítiques falses i de broma sobre el seu establiment a la web.

L’objectiu és, d’una banda, denunciar la facilitat amb què es poden publicar comentaris falsos a la xarxa, i de l’altra, denunciar que el seu restaurant no vol ni ha volgut ser mai a TripAdvisor, però que no se’n pot esborrar. A partir de la recepció d’una allau de comentaris falsos, Martínez espera que el recomanador es vegi obligat a eliminar-lo.

En declaracions a TV3, la portaveu de TripAdvisor a Espanya, Blanca Zayas, ha assegurat: “Sempre que un establiment està obert al públic mantindrem obert el perfil a la nostra pàgina web perquè nosaltres entenem que si un usuari vol anar a un restaurant té dret a veure què en pensen les persones que hi han anat. Aquest és l’objectiu de Tripadvisor”.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari