Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La fiscalia denuncia Cristiano Ronaldo per frau fiscal

Comparteix
0Shares

La secció de delictes econòmics de la fiscalia provincial de Madrid ha presentat una denúncia davant el Jutjat d’Instrucció degà de Pozuelo de Alarcón contra el futbolista del Real Madrid Cristiano Ronaldo per quatre delictes contra la hisenda pública comesos entre els anys 2011 i 2014 i que suposen un frau tributari de 14,7 milions d’euros.

La fiscalia subratlla que el denunciat s’ha aprofitat d’una estructura societària creada el 2010 per ocultar al fisc les rendes generades a Espanya pels drets d’imatge, cosa que suposa un incompliment ‘voluntari’ i ‘conscient’ de les seves obligacions fiscals a Espanya, han informat fonts fiscals.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari