Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

DIRECTE: Rajoy entra al cos a cos amb Iglesias: “Per perdre, qualsevol candidat val; fins i tot vostè”

Comparteix
0Shares

El Congrés de Diputats afronta un nou dia històric. En la legislatura de la repetició electoral i de l’esquerdament del bipartidisme, la cambra baixa debat la tercera moció de censura de la democràcia a Espanya, la primera en 30 anys, plantejada per 35 diputats d’Units Podem contra el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i que, com les dues anteriors, està abocada al fracàs.

A més de les formacions integrades dins del grup parlamentari d’Units Podem i de Compromís, només ERC i Bildu votaran a favor del programa de govern que presentarà avui en un extens discurs el líder de la formació lila, Pablo Iglesias. El PDECat i el PNB s’abstindran, igual que el PSOE, mentre que Ciutadans i els partits de la dreta integrats al grup mixt hi votaran en contra, juntament amb el PP.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari