Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Desapareguda una jove amb autisme al barri de Gràcia

Comparteix
0Shares

La Desi, una jove de 33 anys amb autisme, va desaparèixer el passat dissabte a les onze de la nit el barri barceloní de Gràcia. La mateixa nit de dissabte es va posar una denúncia als Mossos d’Esquadra, i des de llavors es busca a la jove desapareguda. Des de la Fundació Privada Autisme GURU es demana màxima difusió per a trobar-la com més aviat millor, ja que la Desi necessita medicació de forma urgent. Se la va veure per última vegada al centre de la fundació a Gràcia amb una samarreta blanca amb flors i uns pantalons liles. Per a donar qualsevol informació que ajudi a localitzar-la, es pot contactar a la policia a través del 112 o bé al 092.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari