Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“SOLIDARITAT”Avui comença la recollida de llet de la campanya “Cap nen sense bigoti”

Comparteix
0Shares

 

Avui comença la recollida de llet de la campanya “Cap nen sense bigoti”. L’Obra Social La Caixa i el Banc dels Aliments en recullen de tota mena (líquida, en pols, d’origen vegetal o infantil) per distribuir-la entre famílies que estan en situació de risc o de pobresa.

Superar el milió de litres

L’any passat se’n van recaptar més de 1.115.000 litres i aquest any esperen superar-ho. La llet s’ha de portar a les oficines de Caixabank i, a partir d’aquí, el Banc dels Aliments la repartirà per tot el país a través d’entitats socials associades, com ara Bona Voluntat en Acció, que atén 250 persones al Poble-sec (Barcelona).

El tècnic del projecte, Mario Rios, ha explicat a RAC1 que cal atendre infants i nadons de famílies vulnerables. Avui comença la recollida presencial a les oficines, però des de dimarts es poden fer donatius al web de la campanya “Cap nen sense bigoti”. Es tancarà divendres de la setmana que ve, 23 de juny.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari