Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

GUARDIOLA Els diaris a Madrid s’acarnissen amb el tècnic del City.

Comparteix
0Shares

Pep Guardiola és el gran protagonista de la premsa mundial l’endemà de la seva lectura del manifest en l’acte de campanya pel referèndum. Els diaris editats a Madrid s’acarnissen amb el tècnic del City.

EL MUNDO

El Mundo considera que “Guardiola ha degenerat en un demagog” i afegeix:

El discurs de qui va ser també jugador de la selecció espanyola quedarà com un exemple d’infàmia política i d’insult a la resta d’espanyols

I en aquest diari Jorge Bustos ho titula:

Gol-Pep de Estado

LA RAZÓN

A l’editorial ho qualifica de “discurs extremista i conspiranoic propi dels sectors més fanatitzats d’aquest món” i afegeix:

Que absolutistes de la secessió defineixin l’Estat que ha contingut la fallida de Catalunya poc menys que com el seu botxí, és immoral i malvat

L’ABC

El diari diu que, a banda d’anglès, castellà i català, li va falta l’àrab, idioma oficial de Qatar i model de país democràtic per qui exerceix d’ambaixador futbolístic. I continua:

El sistema de llibertats qatarià s’assembla cada vegada més al de la república bananera que intenten imposar els qui ahir el van fitxar com entrenador de la seva enèsima

En aquest diari, Ignacio Camacho diu que el dia d’ahir explica per què Nadal gaudeix d’una estima unànime i Guardiola és vist fins i tot per la meitat de catalans com un arrogant abstret d’aurèola antipàtica.

EL ESPAÑOL

Creu que el fet que vestís 47 vegades la samarreta de la selecció espanyola el converteix o en un mercenari o en un farsant. També a El Español, Cristian Campos diu:

La seva aparent cavallerositat traspua agressivitat passiva i els seus afalacs sonen a garrotades dialèctiques mal dissimulades

Rafael Latorre conclou: “Quina enveja devien sentir els funcionaris catalans quan van sentir Guardiola. Amb quanta llibertat poden parlar els milionaris.”

MARCA

El Marca ho titula:

Pep, del ridícul en l’esport, al ridícul en política

La premsa catalana

LA VANGUARDIA

A casa nostra Guardiola també és el protagonista… La Vanguardia a la foto de la portada amb la imatge de l’entrenador amb les urnes dalt de l’escenari de Montjuïc.

Guardiola, portaveu

EL PERIÓDICO I ARA

El Periódico i l’ARA destaquen a la portada una de les frases del manifest que va llegir Pep guardiola ahir. Diu El Periódico

Les urnes no es toquen

El titular triat pel diari ARA

Votarem encara que l’Estat no ho vulgui

A l’ARA, Antoni Bassas assenyala que “n’hi havi prou de passar per a BBC, The Guardian o The New York Times per comprovar com Pep Guardiola ha contribuït a convertir l’1 d’octubre en titular als mitjans internacionals.”

EL NACIONAL

José Antich a El Nacional assegura que “Guardiola ha fet molt mal entre els contraris que se celebri el referèndum. Dit això, afegeix Antich, l’exagerada reacció que han viscut les xarxes socials amb la participació de Guardiola a l’acte sobiranista exemplifica la manipulació que es fa d’una decisió estrictament individual.

L’etiqueta #guardiola ha estat trending topic durant moltes hores, un temps en què els insults i les desqualificacions han estat exagerades”

La premsa internacional

Encara aquest dilluns se’n fa ressò la premsa internacional:

DER SPIEGEL – Abspaltung von Spanien: Guardiola ruft Katalanen zum Ungehorsam auf http://ift.tt/2rknRfr 

Photo published for Abspaltung von Spanien: Guardiola ruft Katalanen zum Ungehorsam auf - SPIEGEL ONLINE - Politik

Abspaltung von Spanien: Guardiola ruft Katalanen zum Ungehorsam auf – SPIEGEL ONLINE – Politik

Pep Guardiola ist einer der prominentesten Verfechter für die Unabhängigkeit Kataloniens von Spanien. Bei einer Demonstration in Barcelona wählte er nun besonders kämpferische Worte.

spiegel.de

el Der Spiegel diu que Guardiola crida els catalans a la desobediència, el The Telegraph explica que Guardiola va fer un discurs apassionat contra l’autoritarisme de Madrid i per LaRepubblica Guardiola desafia Madrid.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari