Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Deixa morir les filles en un cotxe mentre se’n va de festa

Comparteix
0Shares

Amanda Hawkins, una mare de 19 anys i de Texas, va deixar morir les seves filles en abandonar-les sense menjar ni aigua en un cotxe mentre ella passava la nit de festa. Les nenes, de tan sols un i dos anys, van ser trobades inconscients a l’interior del vehicle i traslladades en estat greu a l’hospital l’endemà.

Segons ha informat el Departament de Policia del Comtat de Kerr, en unes declaracions recollides pel Daily Mail, Hawkins va deixar les nenes al cotxe per anar-se’n de festa que es feia en una casa propera amb uns amics.

Les menors van plorar durant tota la nit, però la seva mare les va ignorar fins i tot quan alguns dels seus amics la van informar del que estava passant. Un amic de Hawkins va arribar fins i tot a dormir a l’interior del vehicle aquella nit, però no les va ajudar i les va deixar al cotxe.

Quan Amanda va descobrir les seves filles inconscients, va decidir no explicar-ho a ningú i les va portar a casa per canviar-les de roba. Finament, després de ser convençuda per un amic, i quan ja havia passat un dia, va portar les menors a l’hospital en estat greu, però no es va poder fer res per salvar-los la vida.

Amanda Hawkins intentava recaptar diners a través d’Internet per poder comprar una casa per a ella, les seves filles i la seva actual parella.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari