Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Rescaten una dona que havia passat dos mesos encadenada a una paret

Comparteix
0Shares

A l’estat nord-americà de Carolina del Sud, la fiscalia que porta el cas de l’assassí en sèrie Todd Kohlhepp ha fet públic un impactant vídeo en què es veu el rescat d’una de les seves víctimes, Kala Brown.

Kala, de trenta anys, va desaparèixer al mes d’agost de l’any passat juntament amb el seu promès, Charles David Carver. Tres mesos més tard, l’avís d’un veí va permetre a la policia de Carolina del Sud localitzar la Kala viva. Estava tancada dins d’un contenidor metàl·lic i encadenada “com un gos” a la paret, segons va explicar la policia. En aquell petit recinte va passar més de dos mesos reclosa.

La policia va detenir el propietari de la casa on van trobar la Kala. Es tracta de Todd Kohlhepp, un home de 45 anys, a qui ara consideren un assassí en sèrie i delinqüent sexual.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari