Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

IRAQ Tortures i execucions taquen l’alliberament de Mossul

Comparteix
0Shares
Els iraquians, aliats de la coalició internacional, cometen atrocitats
A Mossul, l’Estat Islàmic (EI) ja només controla 10 quilòmetres quadrats a la ciutat vella, però la batalla per alliberar aquest bocí de la localitat serà la més dura i decisiva per l’orografia del lloc, un entramat de carrerons petits i serpentejants, densament poblats. Encara hi queden atrapats 200.000 habitants i un grapat de jihadistes que defensaran a sang i foc la gran mesquita d’Al Nuri, carregada de simbolisme perquè des d’allà, des del capdamunt del minaret del temple, el líder de l’EI, Abu Bakr al-Baghdadi, va declarar un califat islàmic a cavall entre l’Iraq i Síria.
Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari