Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

EUA.- Els demòcrates del Congrés no dubten que Trump va abusar del seu poder en les seves converses amb Comey

Comparteix
0Shares

La líder de la minoria demòcrata de la Cambra de Representants dels Estats Units, Nanci Pelosi, ha declarat aquest divendres que no hi ha dubte que el president nord-americà, Donald Trump, va abusar del seu poder en les seves converses amb l’exdirector de l’FBI, James Comey, i que encara està per veure l’acusació d’obstrucció a la Justícia.

Pelosi ha qualificat de “totalment inacceptable” que Trump hagués demanat la lleialtat de Comey quan aquest encara estava al capdavant d’un cos de seguretat nacional independent, ha dit a la premsa un dia després de la testificació de Comey al Senat.

“No hi ha dubte que va abusar del seu poder com a president”, ha dit la líder demòcrata de la Cambra baixa del Congrés. “Si va obstruir la justícia es demostrarà ha mesura que es desenvolupin els fets, i això és el que volem, els fets”, ha sentenciat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari